مشاوره حقوقی رایگان - عدم حجر

با سلام
پدرم قبل از فوت در اردیبهشت 99 ملکی را به صورت ششدانگ به من منتقل کردند و در دی ماه 98 در دفترخانه اسناد رسمی به بنده وکالت تام داده بودند و با استفاده از ان وکالت نقل و انتقال سند انجام شده است. در خرداد 99 پدرم به رحمت خدا رفت و دلیل فوتشان هم بیماری سرطان بود و 5 سال بود درگیر این بیماری بود. اکنون خواهرم ادعای حجر ایشان را دارند ایا میتوانند اثبات کنند؟ تا لحظه مرگ همه رو میشناختند و کاملا مسلط بر همه امور بودن. ایا برای ابطال سند از تاریخ وکالت نامه اثبات حجر کنند یا تاریخ سند زدن ملاک هست؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
حجر را باید اثبات کنند و از زمان شروع حجر تاثیر آن منشا اثر خواهد بود .

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام درصورت اثبات حجر متوفی تاریخ حدوث حجر مهم بوده که اسناد را ابطال کند یا خیر . پزشکی قانونی نظر خواهد داد و دادگاه بر همین اساس اقدام خواهد کرد