مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت

سلام. شوهر من سال سال 1390برای سهام عدالت ثبت نام کردیم. از طریق کافی نت. یه سی دی دوتا برگ بهمون دادن و شماره پیگیری. داخل سهام داران کارگران فصلی. ولی شماره شبا نگرفتیم و به بانک ندادیم. تا الانم هیچ‌ سهامی شامل حال ما نشد. وقتی شماره پیگیری میزنم میگه شما در سامانه ثبت نشدیدن. یعنی چیزی شامل حال ما نمیشه.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در موعد مقرر قانونی باید شماره شبا را وارد می‌کردید وگرنه از مشمولین سهام خارج میشوید