مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه بنگاهی

سلام .. بنده در بنگاه خانه ای را قولنامه کردم که بنگاه دار از بنده 170 میلیون پول گرفت اما به فروشنده گفته که خانه شما 150 میلیون فروخته ام و 20 میلیون تومان بنگاه دار بی اطلاع فروشنده به جیب زده و اجازه نداد که ما با مالک روبه رو شویم. الان که متوجه شدیم چکار میتوانیم بکنیم؟
در قولنامه بنده مبلغ 170 میلیون درج شده اما در قولنامه فروشنده 150 میلیون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با سلام مراجعه به اتحادیه بنگاه داران و طرح شکایت