مشاوره حقوقی رایگان - بیمه زنان خانه دار

با سلام ، یازده سال بیمه زنان خانه دار میریزم و اکنون در مدرسه غیر انتفاعی کار میکنم که بیمه اجباری دارد و مدرسه میگه که باید بیمه ام رو قطع کنم یا نمیتونم به کار ادامه بدم 5 روز در هفته یعنی ماهی 120 ساعت در مدرسه کار میکنم و به اندازه ساعاتی که کار میکنم بیمه میکنند ، مدرسه قبول هم نمیکنه مابه التفاوتش رو برام با هزینه خودم بریزه میخواستم بدونم اگر بیمه خودم رو قطع کنم تا زمانی که مدرسه میرم بعدا میتونم ادامه اش رو بریزم و آیا بیمه هایی که مدرسه میریزه برام حساب میشه ؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام خانم بله مشکلی نیست شما فعلا از بیمه محل کار استفاده کنین و بهتر هم هست هر زمان اخراج شدین میتونین بیمه بیکاری هم بگیرین و نهایتا بازهم میتونید به بیمه اولیه خود برگردین مهم اینه که چند سال دارین و چند سال وقت برای بازنشستگی دارین