مشاوره حقوقی رایگان - چک تضمین

با سلام اینجانب چکی را بابت ضمانت به شخصی دادم برای جبران خسارت و تخریب راه عمومی ( تخریب اسفالت برای کابل گذاری ) که در پشت چک عنوان ضمانت درج شده پس از انجام تعهد از برگشت چک خودداری کرده با عنوان قبول نداشتن حسن انجام کار ایا چک قابلیت وصول دارد؟ میتواند علیه من شکایت کند؟

پاسخ ها :

پس ندادن چک ضمانت چک بابت ضمانت چک تضمین استرداد چک ضمانت پس گرفتن چک ضمانت چک حسن انجام کار چک ضمانت