مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت ضمانت قرارداد

سلام، بنده قراردادی با یک نفر کلاهبردار بستم. ادعا کرده مکان قرارداد، شرکت ایشان بوده است. چک ضمانت قرارداد به بنده داده بودند؛ که در قرارداد شماره و مشخصات چک به نام خودشان ذکر شده است. چک را از من پس گرفتند تا وجه را حامل کنند و برنگرداندند. الان دو سال بیشتر هست پول بنده را پس نداده اند. آیا روی قرارداد میتوانم ادعا کنم؟ اگر ایشان ادعا کنند که چک نزد من باقی مانده است، چه می شود؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید نسبت به الزام به ایفای تعهدات قراردادی اقدام کنید و درخصوص استرداد چک اظهارنامه داده و اعلام کنید چک را مسترد کرده اید و سپس با شاهد اثبات کنید .