مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی یارانه برای چک برگشتی

باسلام بنده 8 سال پیش چک داده بودم به یه نفر اونم بعد از گذر نزدیک به 3 سال بدلیل اختلاف با بنده چک رو واگذار کرده به یکی دیگه و اونم رفته شکایت کرده و منم خبر نداشتم و دادگاه بدون اطلاع بنده غیابی رای صادر کرده و نزدیک به 1ساله که حساب بنده مسدود و طرف یارانه و معیشتی منو دریافت میکنه
حالا بنده چطوری میتونم مسدودی یارانه و معیشتی رو رفع کنم؟ اصلا میشه رفع کنم ؟یا نه؟ سپاسگذارم از پاسخ گویی به بنده

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام چک متعلق شماست می توانید به شعبه ای که مسدود کرده مراجعه و با پرداخت مبلع چک دستور ازادی حساب را از اجرای احکام دریافت کنید