مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب ها و یارانه بعلت برگشت زدن یک فقره چک 350 هزار تومانی مربوط به دوازده سال قبل

سلام و خسته نباشید بند یک فقره چک به مبلغ 150 هزار تومان 12 سال قبل به خاطر بیمه بدنه خودروی خود به فردی که در یکی از گزینه های معتبر ایرانی کارمند بود پرداخت نمودند که به علت به وجود آمدن اختلاف های مالی برای معامله در یک ملک که بنده واسه این معامله بودم و ای جان به بنده نزدیک به 2 میلیون تومان می بایستی که به همین خاطر بنده هم از پرداخت و باز کردن این چک 350.000هزارتومنی ممانعت کردم تا ایشان مبلغ درخواستی بنده را چه قانونی بنده بود پرداخت نمایند که متاسفانه این عمل را انجام ندادند و 12 سال از این موضوع گذشت و ضمناً ایشان به علت اختلاف های مالی که با شرکت بیمه ای که در آن کار می کردند و شکایت شرکت بیمه ایشان به زندان افتاد محکوم از شکایت بیمه شد حالا بعد از 12 سال اقدام به برگشت زدن چک بنده نموده و تقاضای تاخیر و ضرر زیان از شورای حل اختلاف نموده است که بنده نتوانستم در جلسه شورا شرکت کنم یعنی دیگه اطلاع بودم عاشورا در یک قضاوت غیابی بنده را محکوم به مبلغ چک و حدود دو میلیون تومان ضرر و زیان این چک نموده است و حساب یارانه بنده را و یک حساب دیگر را مسدود نمودند در حال حاضر مشکلات عدیده بانکی برخورد نموده اند لذا از شما آقای محترم و سایت دادراه تقاضامندم قانونی به بنده مرحمت نموده تا به سراغ من اگر امکان دارد حداقل حساب یارانه خود را باز نموده و به این حکم اعتراض نمایند با تشکر

پاسخ ها :

حسين  مصطفي زاده گيچه

حسين مصطفي زاده گيچه :

سلام حساب یارانه قابل توقیف نیست و صرفا بعنوان یه حساب معمولی توقیف شده.به شعبه اعلام کنید توضیح بدید برای امرار معاش هست