مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی

با سلام بنده 12 سال در شرکت راه آهن مشغول به کار هستم آیا با رزمندگی پدر با 1ماه و نیم مشمول تبدیل وضعیت می شوم.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی فرزندان رزمندگان تبدیل وضعیت شرکتی فرزندان رزمندگان تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی تبدیل وضعیت شرکتی تبدیل وضعیت فرزندان رزمندگان تبدیل وضعیت استخدامی تبدیل وضعیت قوانین تبدیل وضعیت استخدام