مشاوره حقوقی رایگان - حق آب و راه آب

با سلام
من امسال یک باغ انگور750 متری خریداری کردم از یک باغ 3700 متری که صاحب باغ 1.5 دانگ مشاع از کل باغ را طی دست خط و امضا و وکالت نامه محضری به یکی از فرزندان خود در سال 93 فروخته با 51 دقیقه سهم آب از موتور و بنده سال 99 ، 1،5 دانگ را از آن فرزند خریداری کردم. حال پدر با آن فرزند مشکل پیدا کرده و به من راه آب و حق آب باغ را نمیدهد.
لطفا مرا از حقوق قانونی خود آگاه بفرمایید.
آیا من میتوانم از موتور مستقیم آب به باغ بکشم؟
بسیار متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.وقتی پدر1.5دانگ مشاع ازین زمین را به فرزندش فروخته,خرید مفروزی شما ازاین1.5دانگ غیرقانونی وباطل است.شما باید1.5 دانگ مشاع رابخرید ومالک 1.5دانگ مشاعی ازکل زمین3700متری راباپدرشریک هستید وحق استفاده ازآب برای این زمین رادارید