مشاوره حقوقی رایگان - امکان مجدد پرونده 3 سال پیش در مورد مهریه و جهازیه هست ؟

سلام سه سال پیش درخواست دریافت مهریه رو داشتم که برای نبردن شاهد بسته شد و دوباره دادخواست دادم که با پا درمونی خانواده ها برگشتم به زندگی الان که سه سال میگذره دوباره به مشکل برخوردیم و میخوام پرونده هارو به جریان بندازم . امکانش هست ؟ باید چه دادخواستی بدم ؟ و هزینه به گردنم میفته ؟ یا دوباره دادخواست بدم ؟ برای جهاز حکم به نفع من صادر شد که همسرم اعتراض زد که اونم پیگیر نشدیم . برای نفقه دخترم هم تا نصفه پیش رفتیم .
اگر میشه این سه پرونده رو راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

هر سه مورد رو میتونین اقدام کنین مهریه را از طریق اجرای ثبت و دو مورد دیگر از طریق شورا میتونین اقدام کنین