مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

17 سال قبل ازدواج کردیم. دوساله قبل زنم رو بیرون انداختم و رفت دادخواست طلاق داد و من به عنوان زوج موافقت کردم. صیغه طلاق یک هفته قبل (98) خونده شد. این دوسال انواع شکایات خانوادگی رو مطرح کرده بجز جهیزیه. اکنون بعد طلاق میگه جهیزیه بده و سیاهه ندارد. میگه اگه ندی اموال داخل خونه مشترکه. اموالی که دو یا سه سال قبل از رفتنش خریدم میگه مشترکه.
فقط دوتا فرش و یخچال به عنوان جهیزیه اورده. میترسم بهش بدم بعد ادعای بیشتری کنه.
ایا میتونه اموالی رو که خودم خریدم بگه مشترکه و نصف کنه؟
سیاهه نداره میتونه کاری کنه؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بدون مدرک یا امضای شما مبنی بر رسید جهیزیه هیچ کارقانونی نمیتونن انجام بدن