مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

سلام من محل زندگی با همسرم لامرد بوده الان همسرم ابادان هست من از دادگاه لامرد حکم تمکین گرفتم و رای به نفعم صادر شده الان بازم خانمم از طریق دادگاه ابادان درخواست نفقه کرده الان دادگاه ابادان احضارم کرده الان من باید چکار کنم ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به دادگاه ابادان مراجعه کنید و رای الزام زوجه به تمکین را درانجاارایه کنید وازخودتان دفاع کنید