مشاوره حقوقی رایگان - حق راه و آب

با سلام
40 سال پیش یک قطعه زمین بین فرد A و B تقسیم میشه. قطعه بالا به فرد A و قطعه پایین به فرد B داده و در قولنامه ذکر میشود فرد B اجازه حق راه اب و رفت و امد از زمین فرد A دارد. بعد از مدتی فرد A زمین خود را به به صورت اراضی مسکونی به افرادی فروخته. اکنون صاحبان مساکن راه اب و رفت امد را بسته و کوچه را بن بست کرده اند. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام هرکس صاحب حق مجرا و راه رفت و امد هست می تواند علیه شریکی که راه رابسته شکایت کند