مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به علت نداشتن ارتباط جنسی

برادرم بیماری دو قطبی داره و زن برادرم ضمن امضای سند ازدواج که توش بیماری برادرم قید شده بود با برادرم ازدواج کرد. خودش مشکل تیرویید شدید و بیماری لثه و میگرن بوده که به برادرم نگفتن. الآن مشکل اصلیشون نداشتن رابطه جنسی است به گونه ای که زن برادرم در عسر و حرج است و دچار افسردگی شده و رابطه ی بدی با فرزندش داره.
آیا میتونه راحت طلاق بگیره و مهریشم بگیره؟ برادرمم به دلیل بیماریش بیکاره پدرم باید مهریه بده
تکلیف بچش چی میشه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنونم. زن برادرم میتونن راحت طلاق بگیرن؟