مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبردی در فروش خودرو

سلام 2هفته ی پیش یه ماشینیو معامله کردیم از طریق سایت ... بعد از رویت‌ ماشین و‌ صحبت با فروشنده به آشنایی نسبتا دوری با ایشان پی بردیم، فروشنده در اگهی عنوان کرده بود که ماشین بی رنگ و بدون گریسی و تک برگ سند است. بعد از مراجعه و بازدید از ماشین اظهار کرد که کاپوت ماشین ضربه جزیی خورده و به علت حساسیت مالک کاپوت را تعویض کردن، بنده چون با اشناییت که با ایشان پیدا کرده بودم برای تشخیص رنگ نبردم و معامله انجام گردید و در پایان به ایشان اظهار کردم که فقط تعویض کاپوت و ماشین مشکل دیگری از نظر رنگ و گیریسی و فنی ندارد و ایشان نیز با تاکید فراوان به من اطمینان خاطر دارد.
بعد از مدتی در سایت ، مشابه اگهی خودرو فوق که از نظر محل و شماره تلفن فروشنده یکسان بود ، به دلیل کنجکاوی پیگیر ماجرا شدم که به این نتیجه رسیدم که فروشنده ، دلال ماشین میباشد به همین دلیل به گفته های ایشان شک کرده و ماشین را برای کارشناسی رنگ و فنی بردم و معلوم شد که مغایر چیزهایی بود که گفته بود شاسی از سمت چپ دارای ضربه و ماشین دارای گیریسی و لیسه ای میباشد .
درضمن در قولنامه دستی که بین 2طرف نوشته شده بود فقط تاکید بر تعویض کاپوت داشته و الباقی سالم!
و با توجه با اینکه ماشین در تاریخ 26 اردیبهشت مورد معامله قرار گرفته این شخص با وجود دریافت تمام مبلغ معامله ، لوازم جانبی و کارت سوخت خودرو را بعد از یک هفته تحویل داده و کارت سوخت ان نیز توسط ایشان تماما مصرف شده!
به نظر شما بنده با مراجعه شورای حل اختلاف و درخواست کارشناس شکایت بنده مورد رسیدگی قرار میگیرد؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام‌ میتونید از خیارات قانونی در عقد بیع استفاده کنید