مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه معلول شدید

برادرم بیماری صرع دارد ذهنی است تکلمش به سختی فهمیده میشود متاهل دوفرزند دارد وام بانک مسکن از طرف بهزیستی یک میلیون و دویست هزار تومان وام اجاره مسکن سال 88 بهش دادن که نتونست اقساط بده به خاطر بیماری که یک سال مستمری بهش ندادند یک سال هم یک برج در میان دادن کافر و شمر شک ندارم بهترند وام یارانه که رییس جمهور گفت کاری به اقساط نداره تا واریز شد مسدود کردن معیشت یارانه به همین طور لطفا راهنمایی کنید زیرخط فقر معلول فریاد یا محمدا

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام درخواست رفع مسدودی بدید به اداره ای که مسدود کردهبا ضمیمه کردن مدارک معلولیت