مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ضمانت

باسلام پدر بنده یک بازنشسته است و فیش حقوقی خود را برای آزادی یک زندانی گذاشت تا به مرخصی برود ولی الان اون زندانی نیست و فرار کرده ما چیکار باید بکنیم تا فیش حقوقی بسته نشود می توانیم تمام غیبت ها رو به صورت نقدی پرداخت کنیم تا فیش آزاد شود

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تا زمانی که زندانی معرفی نگردد فیش توقیف خواهد ماند مگر اینکه قاضی رسیدگی کننده مقدار معینی را به عنوان وثیقه در نظر گرفته باشد که در این صورت با پرداخت عین مبلغ فیش و حساب آزاد خواهند شد که عموما این اقدام صورت نمیپذیرد