مشاوره حقوقی رایگان - دریاف مستمری پدر توسط پسر جانباز

حقوق مستمری
با سلام، مادر اینجانب به علت فوت همسر از پدر خود مستمری دریافت میکند. برادر مادرم که جانباز است و تمام حق و حقوق یک جانباز را دریافت میکند مدعی است که به علت دارا بودن امتیاز جانبازی میتواند قسمتی از حقوق مستمری مادرم را دریافت کند میخواستم این گفته صحت دارد یا خیر ؟ اگر صحت دارد چه خواهد شد
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر توسط پسر جانباز شرایط دریافت مستمری توسط پسر مستمری پدر به دختر بیوه مستمری بازماندگان مستمری قوانین مستمری بازماندگان جانبازی