مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر و نحوه طلاق و موضوع مهریه

سلام. اخیرا متوجه شدم همسرم به من خیانت میکند
فایل صوتی کامل و البته فیلم دوربین مداربسته ورود و خروج را هم دارم ( و البته میدانم که اینها سند نیست و اماره هست فقط برای قاضی اگر شکایت کنم و ... ) و البته امکان اینکه هنگام خیانت قانونا حین ارتکاب بگیرم هم دارم چون تاحالا موضوع را علنی نکرده ام.
حالا یک سوال
با توجه به این که حتی اگه زن خیانت بکند و ثابت هم بشود باز مهریه اش را میتواند بگیرد
چه راهی هست که با استناد به خیانتش طلاق بگیرم و مهریه اش را هم اگر هم نتوانم کلا ندهم حداقل یه قسمت کمتری تعهد به بازپرداخت کنم چون واقعا با این اوصاف انصاف نیست.
در دو راهی اقدام قانونی، یا تهدید به علنی کردن موضوع و صحبت با خودش مبنی بر طلاق توافقی مانده ام
چون اگر به خودش بگویم دیگر نمیشود حین خیانت بگیرم و ثابت کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام در هر حالتی مهریه بعهده مرد می باشد بقیه موارد باید در دادگاه ثابت شود ولی در هرحال مسقط مهریه نیست