مشاوره حقوقی رایگان - دیوارم را تخریب کرده اند

سلام خسته نباشید پرونده ای داشتم سال 94 که حاکم شدم دادگاه بدوی که اعتراض کردن تجدید نظر هم حاکم شدم حالا بعد از دوسال یکی دیگه از وراث محکوم شده آمده دیوار منو که بعد از حکم برائت گرفتم تخریب کردم که من شکایت کردم که دیوارم را تخریب کرده حالا قاضی دادگاه بدوی به من میگه باید دیوار تخریب بشه و راه باز کنی در صورتیکه من تجدید نظر حکم قطعی گرفته ام قاضی بدوی میتواند بنده را محکوم کند ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر منشاء دعوی یکی باشد می توان به اعتبار امر مختوم و رای اخذ شده در مرحله قبل نسبت به رد این دعوی نیز اقدام نمایید اما تخریب دیوار که خود عنوان جزایی دارد به سادگی رقم نمی خورد از این رو پیشنهاد می شود در صورت امکان پرونده به سمع و نظر احدی از همکاران ارجمند رسانیده شود