مشاوره حقوقی رایگان - تعویض غیر قانونی بدنه

با عرض سلام
وقت بخیر
من سال 89 یه پراید خریدم و رفتم تعویض پلاک و پلاک زدند به نامم
سال 95 که می خواستم ماشین بفروشم خریدار ماشین برد به یه سرهنگ بازنشسته نشان داد و ایشون روی بدنه قسمت داخل صندوق یه تاریخ پیدا کرد که دو سال از مدل ماشین بالاتر بود و گفت بدنه ماشین عوض شده
حالا من چکار باید بکنم
تا بتونم تعویض بدنه را ثبت قانونی کنم

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام. به اداره راهنمایی منطقه تون مراجعه کنید و درخواست بدید.