مشاوره حقوقی رایگان - پول قرض دادن

سلام بنده به یکی از دوستانم بهمن 98 مبلغ 27 میلیون تومان به مدت 6 روزه از طریق ساتنا و کارت به کارت پول قرض دادم فرد مورد اعتمادم بود دوست 35 ساله و چون چک داشتم قرار شد یک روز زودتر پول را به من عودت دهد ولی تا امروز که خرداد 99 است هر روز به حیله ای عقب می اندازد
با این حال من یک ماشین ام وی ام ازش گرفتم و با این که آن را هم فروختیم ولی ماشین توقیفی شده چون ماشینش به نام صاحب اولیه هست و ایشان 9 سال وکالتی در اختیارش بوده و در واقع انگار من چیزی ندارم تازه شخص خریدار هم به فرد مالک اولیه یک میلیون داد که به محضر بیاید و وکالت تام به خریدار بدهد بهر حال من مبلغ 25 تومن هم سفته گرفته ام و ظاهرا هیچ اقدامی در جهت پرداخت پول نمی کنند لطفا راهنمایی بفرمایید باید از چه راهی اقدام کنیم