مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام در مشاوره املاک مغازه‌ای اجاره نمودم تجاری که قولنامه موجر رو به ما نشان دادند بعداز 4 ماه حکم تخلیه و تخریب ماده 100 به ما ابلاغ شد مبنی بر اینکه از 3 سال قبل حکم قطعی ماده 100 بر تخریب و انسداد دارد با توجه به خسارات وارده به علت هزینه و پرداخت ودیعه که متاسفانه حاضر به عودت نیست امکان شکایت کلاهبرداری میباشد لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

به نطر امکان شکایت تحت عنوان کلاهبرداری نمی باشد به صورت حقوقی می توانید دادخواست ارائه نمایید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام در صورت وجود دو شاهد يا مدركي دال بر متقلبانه بودن اعمال ايشان و وجود خدعه و نيرنگ كه باعث فريب شما شده باشد ميتوانيد تحت عنوان كلاهبرداري شكايت نموده و در غير اينصورت تقاضاي فسخ قرارداد و مطالبه خسارت به دادگاه تقديم نماييد