مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ بابت مهریه

سلام
من بعد دو سال بعد طلاق درخواست مهریه دادم.
و طی این دو سال، از شرکت هایی که قبلا کار میکرد استعفا داده بود.
و ماشین هم داشت که بنا به اظهارات خودش فروخت.

در دادگاه شهادت داد که چیزی نداره بابت پرداخت مهریه.

در صورتیکه دروغ گفته بود.و من طی این دو سال از شرایط مالی و کاری وی اطلاع دقیقی نداشتم.

ولی متوجه شدم ماشین داره ! و این ماشین رو قبل دادگاه هم داشته.
الان به دلیل شهادت دروغ که داده میشه دادگاه در رای خودش بابت مهریه تجدید نظر کنه؟
میشه از این فرد و سایر شاهدین بابت شهادت دروغ شکایت کرد؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام سوال شما ابهام دارد آیا در دادگاه محکوم به پرداخت مهریه شده و قطعی شده؟ آیا شوهر سابق شما دادخواست اعسار داده و اعسارش پذیرفته شده؟ در چه مرحله ای هست؟

پرسشگر :

سلام.
پرونده پرداخت مهریه تکمیل شده.
پیش قسط هم دریافت کردم .
دادخواست اعسار دادن. و اعسارشون پذیرفته شد با توجه اظهارات دروغ!
در حالیکه قسم خورد چیزی نداره. اما الان متوجه شدم ماشین داره و توقیف شده.

من بعد یک سال و نیم از طلاقم دادخواست مهریه دادم. و نه میدونستم طی این یک سال و نیم کجا داره کار میکنه و خونش کجاست نتونستم چیزی ارایه بدم در دادگاه.

اما الان به خاطر شهادت دروغش که در حین اینکه ماشین داشته. تو دادگاه اظهار داشته فروخته و بدهی داشته و ...
الان من میتونم کاری کنم که دادگاه بررسی کنه و به خاطر دروغ ایشون رو محکوم کنن؟

پرسشگر :

این شکایت میتونه در افزایش تقسیط مهریه هم تاثیرگذار باشه؟

پرسشگر :

منظورم افرایش میزان سکه دریافتی در هر ماه است. دادگاه با توجه اظهارات دروغ ایشون با توجه به اتفاقاتی که بالا توضیح دادم حکم دادن.

الان ممکنه با توجه به شهادت دروغ ایشون و شاهدین دیگر حکم پرداخت مهریه (سکه) تغییر کنه و افزایش پیدا کنه؟

و شاهدین هم محکوم میشن ؟
حکمشون چیه ؟ آیا حکم ثابتی داره شهادت دروغ؟

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

سلام. اولاً کنمان دارایی توسط زوج، شهادت دروغ محسوب نمی شود ثانیاً برای اثبات شهادت دروغ بایستی سوءنیت شهود در ارائه شهادت کذب اثبات شود که در امور خانوادگی و اطلاع از دارایی معمولاً شهود اظهار می دارند که از اموال شخص اطلاعی ندارند. لذا قابل اثبات نیست که عمدا اظهار بی اطلاعی کرده باشند.

پرسشگر :

کتمان تا جایی که من میدونم یعنی اینکه اگر چیزی از طرف نپرسن اون فرد هم چیزی نگه! یعنی دروغی گفته نشده و حرفی زده نشده چون سوالی پرسیده نشده!

در جلسه دادگاه
قاضی ازشون پرسید چی داری؟
گفت هیچی !
قاضی گفت قسم بخور که چیزی نداری!

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی شکایت کیفری کنید.یاالله