مشاوره حقوقی رایگان - فریب خوردن در وام بانکی

با سلام و عرض تشکراز وقتی که گذاشتید
من سال 96 ضامن وام دوستم شدم که وام را ندادن و بنده دارم پرداخت میکنم و در این مورد از راهنماییهای سایت خوبتون استفاده کردم .. اما دوست بنده (به هر شیوه ای) تونسته همان موقع و همراه همان پرونده به اسم خانمش هم وامی مشابه بگیره. با فرمهایی که بنده در آن روز امضا کردم .. من بانک را مقصر میدانم اما آنها حتی حاضر به نشان دادن اسناد بانکی به من نیستند .. من باید چکار کنم؟ وقتی بانک جواب قانع کننده به من ندهد، آیامیتوانم از طریق دادگاه وارد شوم؟ چگونه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. با سپاس

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
بله میتوانید از طریق دادگاه دادخواست الزام به تسلیم قراردادهای بانکی رو علیه بانک مطرح کنید