مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک در پارکینگ

سلام من یه تردیدی خریدم. فروشنده وکالت داشتم الان عوضش نکردم و صاحب پلاک شکایت کرده و ماشينم پنج ماه پارکينگه حالا اونی که ماشینو به ام فروخته وکالت آزاد داشت و اومد دوماهم به من وکالت داد. حالا با همین میتونم ماشینمو درش بیارم یا باید از صاحب پلاکم رضایت بگیرم که میگه سه میلیون میگیرم تا بیام رضایت بدم. حالا بهم یکی گفت میتونم پلاکمو بکنم ببرم تعویض پلاک

پاسخ ها :

فک پلاک خودرو در پارکینگ تعویض پلاک خودرو فک پلاک خودرو پلاک خودرو خودرو