مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایدار مدرسه

سلام. خداقوت. ضمن تشکر از شما خدمتگزاران. میخواستم بدانم حقوق سرایدار مدرسه چقدر است؟ و دیگر اینکه بنده در یک مدرسه غیر انتفاعی سرایدار هستم و خانمم هم برای مدرسه آشپزی میکند و غیر از اینها ما حق ترک مدرسه را نداریم یعنی نگهبان هم هستیم. و بیمه هم نشده ایم. آنها یک اتاق 12 متری بما داده اند بدون خرجی و دو نفرمان با هم دو و نیم میلیون میگیریم. و آنها حقوق ما را افزایش نمیدهند که هیچ در ایام تعطیلات دو سوم حقوق ما را نداده اند. باید چه کنیم و اصلا آنها چقدر باید بما حقوق بدهند؟ باتشکر

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
میتوانید به اداره کار و اموراجتماعی محل زندگی تان مراجعه و پیگیر حقوق خود باشید