مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه از شهرداری جهت عقب نشینی زمین

با سلام خدمت شما
حدود دو ساله که خانه خودم را ساختم موقع شروع به کار شهرداری به من گفت که خانه ات در طرح شهرسازی می باشد و باید عقب نشینی کنید ما هم انجام دادیم اما حالا که بابت عقب نشینی پول زمین را میخایم شهردار از دادن آن امتناع می ورزد ‌جواب او این است که برای زیبایی شهر عقب نشینی کردید یا میگه که عقب نشینی نمی کردید لطفا راهنمایی کنید که میتونم شکایت کنم یا نه

پاسخ ها :

مطالبه خسارت از شهرداری بابت عقب نشینی مطالبه طلب از شهرداری خسارت عقب نشینی ملک طلب از شهرداری عقب نشینی ملک شهرداری عقب نشینی