مشاوره حقوقی رایگان - اضافه مساحت زمین در سند ثبتی

با سلام
زمینی به مساحت 3100متر مربع فروخته با وکالتنامه محضری در سال 53 حق ثبت سند و انتقال 3100 را به خریدار داده شده است اما در حال حاضر فروشنده متوجه شده است مساحت زمین سند گرفته شده 3700متر می باشد حدود 600متر و فروشنده هیچگونه وکالتنامه یا قولنامه ای مبنی بر 600متر اضافه به کسی نداده است حال مقدار 3700 متر سند ثبتی دارد. و اداره ثبت اسناد هیچگونه اطلاعاتی از پرونده فعلی به فروشنده نمیدهد که چگونه اضافه مساحت زمین ثبت شده است لطفا راهنمایی کنید که چگونه پرونده را در اداره ثبت اسناد بررسی کنیم.؟ و همچنین موضوع دادخواست را چگونه بیان کنیم تا رد نشود ؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام با عنایت به تخصصی بودن این موضوع پیشنهاد می شود از خدمات وکیل بهره مند شوید اما باید بدانید اگر اضافه سند مربوط به املاک فروشنده باشد قابلیت اخراج دارد اما اگر مربوط به فروشنده نباشد نامبرده ذی نفع نبوده و اداره ثبت پاسخگو نیست

پرسشگر :

باسپاس از راهنمایی شما

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرم باهمین سبک داشته باش،زخمی نکن.موفق باشید