مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف از سند رهنی

با سلام مادر زن بنده چک همسرم را به مبلغ ششصد میلیون ریال به اجرا گذاشته و همسرم را محکوم به پرداخت مبلغ فوق بعلاوه هزینه دادرسی و ... نموده و از طرفی منزل مسکونی ما را که سندش به نام همسرم می باشد و در رهن بانک سپه است از طریق اجرای احکام بازداشت نموده . و توسط کارشناس به مبلغ یک میلیارد و صد میلیون قیمت گزاری شده است. باتوجه به اینکه کل دارایی من فرزندانم همین منزل است دو سوال دارم
اول این که آیا این منزل جزو مستثنیات دین هست یا نه
دوم این که باتوجه به این که اصل سند در رهن بانک است آیا اجرای احکام می تواند بدون مجوز بانک آن را به مزایده بگذارد ؟ منتظر پاسخ دوستان هستم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به مبلغ دین و خانه که بسیار بیشتر است و در صورت کسر مبلغ باز هم میتوان خانه دیگری تهیه کرد جز مستثنیات دین نیست و در صورتی که خریدار پیدا نشود طلبکار شریک در خانه میشود و مزایده بدون اجازه بانک امکان پذیر نیست