مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اشکال خودرو یا خیار عیب

باسلام. خواهشا من رو راهنمایی کنین. دو سال پیش یک خودرو 206 رو به صورت معاوضه ای خریدم از یه آشنا. خودم یه روا داشتم 5میلیون سر دادم 206 رو گرفتم. الان متوجه شدم 206 سال 95 تصادف داشته و اتاقش به صورت دو تیکه بازسازی شده. واسه این هم تعویض پلاک نمیشه. من ماشین رو سال 97خریدم. مدرک معتبر هم دارم از کارشناسی که سال 95 با تاریخ دقیقش تصادف کرده و دوتیکه شده. یکبار پارسال شکایت فسخ معامله کردم بی نتیجه بود و در متن حکم دادگاه نوشته شده بود قرارداد ماشین معاوضه ای بوده.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به نظر میرسد با توجه به پول و ثمن مازاد پرداختی قصد طرفین بیع بوده است و قاضی اشتباه کرده است البته میتوان دادخواست تدلیس در معامله مطرح نمود