مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت مبایعه نامه با سند

باسلام
اینجانب در سال 97 یک واحد آپارتمان از 6 واحد ساختمانی را به فروش رساندم و در آن اشاره کردم که طبقه فوق دارای پارکینگ مشاع است. اکنون خریدار و بنده متوجه شدیم که فقط چهار واحد در سندشان متراژ پارکینگ قید شده و در سند واحد مزکور پارکینگ قید نشده و من اصلا اطلاع نداشتم چون فکر میکردم کلا مشاعات برای همه قابل استفاده است و با همین تفکر از مالک قبلی که آپارتمان در آن زمان سند نداشت و سند را برای من گرفتند، خریداری کردم. حال خریدار میتواند ادعایی داشته باشد با توجه به اینکه با همسایگان هم به مشکل بر خورده است؟

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

اگر درست متوجه شده باشم شما واحد را با پارکینگ فروختید یا باید توافق با خریدار جهت کسر مبلغ پارکینگ از ثمن توافق کنید با با دعوای خریدار مواجه میشوید.