مشاوره حقوقی رایگان - تعرض جنسی

سلام خسته نباشید
من با اقایی وارد رابطه شدم و ایشون تو ماشین به من دست درازی میکردند به زور و منو بردن خونشون و لباس های منو در اوردن و اما من اجازه ندادم باهام رابطه برقرار کنن و فقط در حد لمس و بوسیدن بود اما هیچ دخولی اتفاق نیفتاد
ایا این یک تجاوز به حساب میاد و مجازاتی داره یا خیر با توجه به اینکه من از لحاظ روحی اسیب جدی ندیدم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

تعرض جنسی آزار جنسی دست درازی تجاوز جنسی