مشاوره حقوقی رایگان - افزایش سرمایه در شرکتهای سهامی خاص

من در یک شرکت سهامی خاص که تعداد 1000 سهم 10.000 ریالی که سرمایه ثبتی آن 10.000.000 ریال است سهامدار هستم در عین حال عضو هیات مدیره هم هستم .
سوال اول : اگر برای افزایش سرمایه شرکت اقدام کند چگونه باید به من که دارای 1 سهم از 1000 سهم هستم اطلاع رسانی کنند و آیا میتوانند اطلاع رسانی نکنند؟
سوال دوم : با توجه به اطلاع رسانی از طریق روزنامه رسمی که در بدو آگهی تاسیس انتخاب شده چگونه باید رسد کنیم که از دست من رد نشود ؟
سوال سوم: حالا که من عضو هیات مدیره هستم اگر شرکت بخواهد من را از هیات مدیره خلع کند آیا بدون حضور من قادر به انجام این کار هستند؟
متشکرم

پاسخ ها :

افزایش سرمایه شرکت سهامی خاص افزایش سرمایه شرکت شرکت سهامی خاص افزایش سرمایه عضو هیات مدیره شرکت شرکت سهامی شرکت