مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید ملک

با سلام خدمت وکلای عزیز.
در قرارداد مشارکت در ساختی که بین مالک زمین و سازنده ای منعقد شده 3 هفته بعد از قرارداد بندهایی به متمم قرارداد مشارکت در ساخت اضافه شده که در یکی از آنها ذکر شده پیش فروش واحدها بایستی با اطلاع کتبی طرفین صورت پذیرفته و تا قبل از اتمام سفت کاری مقدور نمی باشد. من با توجه به اینکه از این بند اطلاعی نداشتم واحدی را از سازنده در سقف سوم خریدم و 3 ماه بعد بعلت تخلفات قراردادی، قرارداد بین مالک زمین و سازنده در همان سقف سوم از طریق دادگاه فسخ گردید. البته سازنده ساختمان را به مالک تحویل نداده و به کار ادامه داده بطوریکه تا اتمام سفت کاری پیش رفته و مالک برای بیرون کردن سازنده حکم خلع ید از دادگاه گرفته و دعوی الزام به سند ایشان رد شده حال با احتساب اینکه اینجانب از این بند پیش فروش اطلاع نداشتم و سازنده در مورد آن هیچ حرفی نزده بود تکلیف خریدارها چه میشود. آیا میتوان دعوای الزام به سند بر علیه مالک مطرح کرد؟
آیا کار به جایی میرسد؟
ممنون از توجهتان

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام اکر این بند برای طرف دیگر حق فسخ قابل شده رای صادره صحیح هست و شما می توانید اصل پول و خسارات وارده را مطالبه کنید