مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

من دو سال قبل آپارتمانی پیش فروشی از سازنده در بنگاه املاک و بصورت قانونی خریدم، اما سازنده بعد از دوسال بدون ساخت، متواری شد، حالا فقط زمین (عرصه) مانده، اما مالک زمین ظاهرا از معامله ی ما با سازنده بی اطلاع بوده ( ولی میدانسته قرار سازنده بر پیش فروش آپارتمانها است ).
حالا طبق رای مشاور املاکی دیگری که بین سازنده و مالک قرارداد بسته، معامله ی سازنده و مالک زمین فسخ شده و زمین کلا به مالک برگشته، بطوری که ما پیش خریداران سهمی از آن نداریم، آیا این رای صحیح است؟ آیا شکایت ما به دادگاه برای اینکه صاحب سهمی از عرصه هستیم درست است؟
آیا دادگاه نیز مانند املاکی رای بر برگشت زمین به مالک میدهد؟ و ما فقط اینجا ضرر میکنیم؟
چه کار کنم؟ آیا قانون راهی برای من دارد؟
من که نمیدانستم باید برای پیش خرید آپارتمان با مالک زمین (عرصه) هماهنگ کنم؟
آیا مشاور املاکی که من و سازنده را تشویق به معامله کرد و بدون هماهنگی با مالک قرارداد بست مقصر است؟
وکلای محترم لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،علیه سازنده درخواست ابطال معامله ومطالبه ثمن پرداختی به نرخ روز بانظر کارشناسی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

موضوع نیازمند بررسی قرارداد مالک و سازنده و نیز قرارداد سازنده با پیش خریداران است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

ولی امکان فسخ معامله اولیه مالک با سازنده وجود دارد
ولی اگر مالک ، قرارداد شما با سازنده را امضا کرده باشد امکان شکایت و پیگیری وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مفاد قرارداد بررسی شده و بر طبق آن عمل شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تمام مواردی که فرمودید بستگی به متن قرارداد مشارکت در ساخت بین سازنده و مالک داردد.
تقریبا در همه موارد در قرارداد آنها ذکر می گردد که سازنده تا زمان تفکیک ملک یا اخذ پایان کار حق فروش ندارد .

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
اولا موضوع نیازمند برسی قرارداد فی مابین مالک و سازنده
و همچنین سازنده با خریداران میباشد

دوما اگر بعد از برسی اگر موردی باشد که نشانگر نادرستی فسخ باشد میتوانید به رای اعتراض ثالث نمایید

•✓برای نتیجه بهتر حتما با وکیلی حضورا مشورت کرده و بعد از برسی مدارک اقدام متناسب را پیش بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد قرارداد بررسی شده و بر طبق آن عمل شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام خیلی مساله مهمی هست چونکه باید بررسی شود پروانه ساخت صادر شده یا خیر؟ اقدامات سازنده در شهرداری جهت اخذ مجوز ساخت تا چه مرحله ای انجام شده است؟ و عملیات اجرایی انجام شده؟ شروع شده؟ در چه وضعیتی هست.
مالک نمی تواند قرارداد را فسخ کند چون شرط فعل است مگر با وجود خیار فسخ در مدت مشخص
لذا ابتدا باید این مسائل مهم بررسی بفرمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق منوط به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل است ولیکن بنحو اجمالی دادخواست ابطال معامله و مطالبه وجوه پرداختی (ثمن) بطرفیت سازنده مطرح نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر صاحب زمین بی اطلاع بوده چطور سازنده مجوز ساخت گرفته ولی اگر دادگاه تشخیص داده که مالک زمین از ساخت زمین بی اطلاع بوده بنابراین شما متاسفانه فقط بر علیه متواری میتونید طرح شکایت به کلاهبرداری کنید لاغیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکواییه کلاهبرداری از فروشنده و بنگاه و مالک تقدیم کن

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

قرارداد ها باید بررسی گردد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از وكيل حاذق استفاده نماييد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مشاور املاک مقصر نیست سازنده مراجعه کنید و مطالبه وجه و جبران ضرر و زیان نمایید