مشاوره حقوقی رایگان - خرید بدون قولنامه

سلام من دو سال پیش یه موتور خریدم ولی متاسفانه نه قولنامه نه نوشته ای بینمون رد و بدل نشد .. سند و کارت موتورو گرفتمو تمام .. یه ماه پیش بعد از کلی دردسر شماره صاحب اصلی رو پیدا کردم و قرار شد اون یه وکالت به من بده که من موتور به نام خودم کنم .. چند روز پیش موتورو فروختم ولی الان صاحب موتور میگه من که وکالت بهت نمیدمو ازت شکایت میکنم تا موتورو ازت بگیرن ... الان اونی که بهش فروختم میخواد موتورو پس بده .. آیا شخصی که موتور به نامشه میتونه ازم شکایت کنه ؟؟؟

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

باید از طریق دادگاه و با شهود دعوا علیه فروشنده مبنی بر الزام به تنظیم سند مطرح کنید