مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور سیکلت بدون قولنامه

سلام وقت بخیر من یک موتور خریدم بعد سندش به نام یک نفر هست که اصلا نمی‌شناسم بعد شمارش توی سند هست تماس میگیرم میگه در شبکه وجود ندارد مدارک موتور همه رو دارم کارت موتور برگه سبز و سند ولی قولنامه ندارم موتور هم زیاد دست به دست شده باید چی کار کنم فردی که سند به نامش هست رو چطوری پیدا کنم و اگر حاضر نشد برای انتقال مالکیت چی کار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت تمامی ایادی قبلی تا صاحب سند ارایه کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام با قولنامه های موجود یک دادخواست حقوقی تنظیم و به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تنظیم سند نسبت به فروشنده های قبلی

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام مستندات موجود و طرح دادخواست کنید
مشهد هستید درخدمتم

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چون شما مبایعه‌نامه ندارید ابتدا باید مالکیت شما اثبات گردد
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام دادخواست الزام به تنظیم سند به تمامی دست های قبلی بدهید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

باید دادخواست بدین به طرفیت فروشنده و صاحب سند و ایادی قبلی برای تنظیم سند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند ثبت گردد