مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم اگه زوجه قبل از ازدواج با پسری در ارتباط بوده باشه و بعد اون رابطه تموم شده باشه و ازدواج کنه و بعد ازدواج زوج بفهمه که همسرش با کسی قبلا ارتباط داشته و رابطه س.ک.س هم داشته ... مرد میتونه ایا از همسرش شکایت کنه یا نه ؟؟؟ اگه اینکارو بکنه با دختر چیکار میکنن؟؟؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله ولی تاثیری در ازدواج شما ندارد نهایتا اثبات هم گردد مجازات ضعیفی در بردارد