مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

باسلام، من حدودا 9 ماه هست که نامزدیم ولی بصورت عقد دائم، من قبل از ازدواج با شخص دیگری رابطه داشتم و پرده از نوع ارتجاعی بود بعد از ازدواج هم با همسر رابطه داشتم و همسر از این مورد مطلع نیس که قبل ازدواج رابطه داشتم الان بدلیل اخلاق و توهین های همسرم میخوام ازش طلاق بگیرم و اینکه قراره بریم پزشکی قانونی، آیا پزشک قانونی تشخیص میده که من قبل اون هم رابطه داشتم یا نه؟در ضمن الان 5 ماه است که هیچ رابطه ای باهم نداریم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه قابل تشخیص است و بهتر است موضوع را از طریق پزشکی قانونی و یا پزشک متخصص پیگیری نمایید