مشاوره حقوقی رایگان - رای باز

بی زحمت فرق رای باز با نیم باز رو کامل میتونین شرح بدین؟ و آیا قانون و ماده در مورد رای بازی وجود داره؟؟ اگه بله میشه بفرمایید کدوم قانون و ماده ؟؟؟ ممنـــون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اینجا کلاس درسی نیست که به تشریح مواد بپردازیم در مورد اولی مانند مرخصی تمام روزه ولی رای نیم باز قسمتی از 24 ساعت رو میشه بیرون از زندان موند