مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی یا رای باز

سلام. دوبار سوال نوشتم ولی جوابی‌ ندادید خواهش میکنم راهنمایم کنید برادر من به علت بیماری که داره باید تحت نظر باشه یه سمت بدنش از کار افتادس و به علت نگهداری مواد مخدر 3سال بهش حکم دادن که 6ماهش گذشته میخواستم بدونم آیا نمیشه با سند رای باز بشه برای پزشک قانونی هم عدم تحمل کیفر از قاضی نامه خواستیم که موافقت نکردن میگن خودمون پیگیر هستیم تو رو خدا بگید من چیکار کنم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام میتونید از قاضی اجرای حکم درخواست مرخصی رای باز کنید پس از بررسی دستور لازم رو صادر میکنن

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام بله شما می توانید ازقاضی اجرای حکم یارییس شعبه تقاضاکنید به دلیل نظریه پزشکی قانونی واینکه یک ششم مدت حبس گذشته باگرفتن سند وی را رای باز نماید

پرسشگر :

با تشکر از ‌شما
ممنون

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

سلام این طور امور نیاز به وضعیت و نحوه ارتباطاتش در زندان و پیگیری ایشون داره
اینکه قآضی میگن پیگیر هستیم ... نظر بنده
اینه که
نخیر . مشغله شون زیاده
یه وکیل سمج و پیگیر بگیرید