مشاوره حقوقی رایگان - مدت اعتبار گزارش کارشناس شهرداری و دادگستری

سلام. من قطعه زمینی دارم که برای اخذ پروانه کارشناس شهرداری و دادگستری نظر را اعلام و شورای اسلامی و فرمانداری آن را تایید کرده اند. آیا از زمان ثبت در فرمانداری مدت 6 ماه زمان اعتبار دارد یا 6 ماه قبل از کارشناسی با توجه به اینکه گزارش کارشناسی من تایید شده .. ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام منظورتون از پروانه مشخص نسیت . آیا منظورتون پروانه ساخت هست ؟