مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کارگری

با سلام و احترام
بنده از پنج سال پیش با یه شرکت مهندسی در پروژه ای در استان خراسان بعنوان مهندس ناظر برق به صورت اقماری مشغول به کار هستم در بدو ورود بنده مبلغ حقوق چهار میلیون خالص پرداختی بعد کسر کسورات توافق شد بعلاوه مابقی مزایای قانونی منتهی در قراردادی که شرکت تنظیم نمود مبلغی بعنوان پایه و مبلغی بعنوان حقوق ساعتی امد که در آن نوشته بود مبلغ مرخصی سالیانه در حقوق ساعتی لحاظ شده که بعد از پرسیدن از کارفرما گفتن که این اعداد برای مسائل حسابداری می باشد و حقوق چهار تومن خالص دریافتی به شما پرداخت میشود که عینا نیز پرداخت شد و در تمام فیش حقوقی هایی که شرکت در طول این پنج سال به من و همکارم داده مبلغ پرداختی درست و سایر مزایا از جمله مرخصی استحقاقی و سنوات و غیره عینا ذکر شده حالا بعد از پنج سال کارفرما میگه در مبلغ حقوق ساعتی مرخصی سالانه شما در حقوق ساعتی محاسبه شده و قصد دارد مبلغ مرخصی که در این پنج سال به من و همکارم پرداخت شده را کم کند به نظر شما ما کاری میتونیم بکنیم با توجه به اینکه در قرارداد امده ولی پرداختی و فیش حقوقی ما مطابق توافقمون بوده

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

ازاداره کار سئوال کنید ملاک اداره کار قوانین اداره کار است اگر تمام مقررات مورد نظر اداره کار رعایت شده باشد قابل رسیدگی نیست اما اگر نشده باشد اداره کار رسیدگی می کند