مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی

باسلام بنده 2 سال در جهاد کشاورزی مشغول به کار هستم در قسمت نگهبانی با مدرک فوق دیپلم حسابداری و پدرم جانباز 25 درصد و 80 ماه حضور در منطقه و پدرم بازنشسته این سازمان هم هست میخواستم بپرسم آیا راهی هست واسه تبدیل وضعیت ؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

نوع استخدام اگر شرکتی یا فرارداد بدون شرکت در ازمون استخدامی باشید مشکل است تبدیل وضعیت بشوید