مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت وقتی یکی از وارثین خارج از کشور باشه

با سلام
مادر همسر من فوت کردن (البته پدرشون زنده هستن)
من و همسرم مقیم خارج از کشور هستیم. از ایران با همسرم تماس گرفتن گفتن چون خونه و ماشین به اسم مادر همسرم بوده، همسرم اینجا بره سفارت و وکالت بلاعزل به برادرش بده واسه کارهای انحصار وراثت! درحالیکه احساس ما اینه از این وکالت بلاعزل میشه سو استفاده کرد.
خواستم بدونم اصلا نیازی به وکالت هست؟ همسر من مشکلی با انحصار وراثت نداره اما نمیخواد وکالت بلاعزل هم بده
از طرفی شنیدم مثلا فقط کپی مدارک شناسایی کافی هست البته مطمئن نیستم
امکانش هست راهنمایی بفرمایید چه مدارکی برای ایران باید ارسال کنیم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازی به وکالت ایشان نیست برادرشان به تنهایی میتواند انحصار وراثت کنند