مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کد کارگاه

با سلام

اینجانب در حدود هشت سال با شرکتی قرارداد دارم که در طول این هشت سال کد کارگاهی که در سایت بیمه درج میشد مشابه بود. ولی امسال با همان سمت و قرارداد کد کارگاهی متفاوتی در سایت بیمه درج شده است.
چرا شرکت ها این تغییرات را اعمال میکنند و چه تاثیری بر سنوات و بیمه بیکاری می تواند داشته باشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

ظاهرا نباید تاثیر داشته باشد در هر حال شما از اداره بیمه و اداره کار سئوال و پیگیری کنید تا مشکلی برای شما پیش نیاید