مشاوره حقوقی رایگان - اجاره سرقفلی مغازه اوقافی

باسلام بنده مالک سرقفلی مغازه اوقافی میباشم و بصورت تنظیم اجاره توسط مدیریت مجتمع از سال شروع 1394/7/5به مدت یکسال با مبلغ ودیعه ده میلیون تومان و ماهانه 600هزار تومان انجام گردیدو در سال دوم بصورت شفاهی و همان اجاره سال قبل انجام گردید و پس اتمام سال دوم که تاریخ آن 1396/7/5 بوده و مجدد بصورت شفاهی و با همان مبلغ اجاره سال قبل تمدید گردید که پس چند ماه که پرداخت اجاره تا تاریخ 1397/1/5بحسابم واریز گردید. از این تاریخ مستاجر بنده تا امروز اجاره بها رو پرداخت نکرده و ادعا کرده که مغازه فوق رو میخواهم تخلیه کنم، درصورتی که تاریخ شروع قرارداد اجاره سال اول پنجم مهر ماه نودو چهار بوده! لازم به ذکر است که مستاجر اینجانب بصورت اظهارنامه از بنده خواسته که مغازه رو تخلیه نمودم و تا سه روز فرصت دارید که مغازه فوق رو تحویل و مبلغ ودیعه را بهم مسترد نمائید.
لذا سوال بنده به عنوان مالک سرقفلی اینست که آیا مستاجر بنده با توجه به شروع اجارنامه سال اول میتواند خواستار تحویل مغازه و استرداد مبلغ ودیعه و ندادن اجاره با توجه به اظهارنامه ای که برایم ارسال نموده را کند.
لذا از مشاور محترم خواهشمندم باتوجه به شرایط و طبق قرارداد اجاره سال اول میتوانداین ادعا را داشته باشد، میخواستم بدانم از لحاظ قانون بنده باید چکار کنم. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر