مشاوره حقوقی رایگان - حفر چاه جدید

با سلام و عرض ادب
مدیر یک ساختمان 15 واحد با قدمت 10 سال ساخت می باشم اکنون چاه فاضلاب ساختمان فرو ریخته با توجه به شرایط خاص و نظر مقنی و سازنده ساختمان چاه جدید را در پارکینگ یکی از واحد ها حفر کردیم آیا مالک میتواند از ما شکایت کند چون چاه را بدون هماهنگی با ایشان در پارکینگ او زدیم ضمنا واحد مورد نظر خالی میباشد.

پاسخ ها :

محمود  غفاري

محمود غفاري :

سلام رضایت صاحب ملک لازم میباشد ولی در صورت اعتراض اهالی مجتمع خسارت به طرف مقابل را ضامن شوند کافی است